tiistai 10. tammikuuta 2012

Bookcrossing-tapaaminen

Tuntuu, että juuri olin bookcrossing-tapaamisessa, mutta niin on kuukausi vain kulunut. Tällä kertaa kävi hyvin, koska minun ei tarvinnut tuoda yhtään kirjaa takaisin. Kaikki kolme kirjaa, jotka vein tapaamiseen, löysivät uuden kodin.

Saldo oli se, että vein kolme kirjaa ja kannoin kotiin neljä. Olin tyytyväinen, että tapaamisessa oli tarjolla Timo Mäkelän sarjakuvaromaani "Vaaleanpunainen pilvi". Näin kirjan jo syyskuun tapaamisessa, mutta en kurkistanut kirjan sisälle, enkä tajunnut, että kyseessä on sarjakuva. Kirjan kansi ei ole kovin houkutteleva, joten en kiinnittänyt kirjaan silloin sen enempää huomiota. Enpä ole ennen sarjakuvaromaania lukenutkaan.

Kirjat "Yösyöttö" ja "Hetki lyö hiirelle" nappasin mukaan, koska muut läsnäolijat kehuivat niitä. Saa nähdä mitä pidän niistä.

Tapaamisesta löysin myös vuonna 1973 julkaistun 15-vuotiaan tytön kirjoittaman kirjan "Oudon paljon ristilukkeja", joka kertoo huumeista. Otin kirjan ihan mielenkiinnosta. On kiinnostavaa lukea minkälainen tarina on kyseessä.

3 kommenttia:

 1. Yösyöttöä ei turhaan kehuttu - se on hyvä!

  VastaaPoista
 2. En tiennytkään, että on bookcrossing -tapaamisia! Luulin, että bookcrossing on vaan sitä, että jätetään kirja jonnekin, ja joku löytää sen sitten :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista Susa P. Täytyy varmaan uskoa, kun nyt ainakin viisi tai kuusi henkilöä on kehunut kirjaa. :) Odotan innolla sen lukemista.

  Tuulia, kiitos kommentista. Bookcrossing-tapaamisia on säännöllisesti eri paikkakunnilla. Bookcrossing-sivuston keskustelupalstalta löytyy niistä tietoa. Yleensä palstalle laitetaan ilmoitus vähän ennen seuraavaa tapaamista. Lista löytyy myös Suomen bookcrossing-wikistä.

  VastaaPoista