maanantai 6. elokuuta 2012

Ihanat poistomyynnit

Lähdin hoitamaan asioita, mutta törmäsinkin sattumalta kirjaston poistomyyntiin. No, arvata saattaa, että en lähtenyt kotiin tyhjin käsin.

Löysin Tauno Palon muistelmateoksen Käsi sydämellä, jota olen jo lukenutkin. Tähän asti olen pitänyt kirjan leppoisasta tunnelmasta ja jutustelevasta kerrontatyylistä.

Mielenkiinnosta ostin myös Stephen Kingin kirjoitusoppaan nimeltä Kirjoittamisesta. Kolmantena mukaan tarttui Per Olov Enquistin Matkamies. Hänen kirjoistaan on jäänyt lähtemättömästi mieleen Henkilääkäri. Luin kirjaa vuosia sitten, enkä ole vieläkään pystynyt lukemaan sitä loppuun. Ajattelin, että en halua, että näille ihmisille käy huonosti. Silti Henkilääkäri on parhaita lukemiani kirjoja. Ehkä jonain päivänä...

2 kommenttia:

  1. Voi, tuosta Kingistä olen kyllä vähän kateellinen! :) Kirjaston poistomyynneissä parasta on hintataso - ja tietysti se, että tarjontakin on monipuolista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, Maija. Olen samaa mieltä: ikinä ei tiedä mitä löytää. Hintakin riemastuttaa, sillä nämäkin kirjat maksoivat yhteensä vain kolme euroa. Hassua, että viimeksi en löytänyt samasta poistomyynnistä mitään ja nyt kun lähestyin hyllyä sillä ajatuksella, että ei siellä ole varmaan mitään kiinnostavaa, löysin vaikka mitä. Ilmeisesti silloin löytää kun ei etsi. :)

      Poista